Friss hírek

MetLife Szeretetkockázat Program

MetLife Szeretetkockázat Program

Szeptember utolsó vasárnapja a szív világnapja. Ez alkalomból fon...

MetLife Pénzügyi Egészség Program-Bodnárné Zolnai Éva

MetLife Pénzügyi Egészség Program-Bodnárné Zolnai Éva

MetLife Pénzügyi Egészség Program Tudásmegosztás –a pénzügyi tan...

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Zámbó Norbert

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Zámbó Norbert

Tudásmegosztás –a pénzügyi tanácsadókat tömörítő amerikai világsz...

NYEREMÉNYJÁTÉK – METLIFE FOTÓPÁLYÁZAT INDUL!

NYEREMÉNYJÁTÉK – METLIFE FOTÓPÁLYÁZAT INDUL!

MetEmlékezés – A nyár legvidámabb pillanatai Bár a nyárnak im...

Varázsolj kedvet a tanuláshoz!

Varázsolj kedvet a tanuláshoz!

Lassan vége a nyárnak és közeleg az ősz, az ősszel együtt pedig a...

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Regényi Gábor

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Regényi Gábor

Tudásmegosztás –a pénzügyi tanácsadókat tömörítő amerikai világsz...

Korábbi hírek

15652534901118.jpg

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Poponné Papp Györgyi

Tudásmegosztás –a pénzügyi tanácsadókat tömörítő amerikai világszervezet éves találkozójáról Júniusban az MDRT, azaz a pénzügyi tanácsadók világszervezetének éves találkozóján vettek részt legkiválóbb munkatársaink. A szakmai töltekezés mellett minden évben nagy hangsúlyt kap az előadásokban a lelki egészség és harmonikus élet megteremtése is. A következőkben szeretnénk veletek is olyan hasznos gondolatokat megosztani, amelyekkel pénzügyi és lelkileg is egészségesebbek lehetünk. Fogadjátok szeretettel Poponné Papp Györgyi, pénzügyi tanácsadónk cikkét!

15650931312880.jpg

Csillagok testközelből!

Hullócsillagot látni felettébb varázslatos, viszont annál ritkább pillanat a hétköznapokban. Ám adódnak olyan alkalmak, amikor egy meteorraj halad el mellettünk, és számtalan hullócsillag borítja be az eget. Akár pároddal, akár barátaiddal döntötök úgy, hogy kilátogattok az augusztusi Perseidák meteorraj okozta csillaghullásra, mi most elhoztuk neked Magyarország legjobb csillagles helyeit!

15638735329948.jpg

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Bodnár István

Tudásmegosztás –a pénzügyi tanácsadókat tömörítő amerikai világszervezet éves találkozójáról Júniusban az MDRT, azaz a pénzügyi tanácsadók világszervezetének éves találkozóján vettek részt legkiválóbb munkatársaink. A szakmai töltekezés mellett minden évben nagy hangsúlyt kap az előadásokban a lelki egészség és harmonikus élet megteremtése is. A következőkben szeretnénk veletek is olyan hasznos gondolatokat megosztani, amelyekkel pénzügyi és lelkileg is egészségesebbek lehetünk. Fogadjátok szeretettel Bodnár István, pénzügyi tanácsadónk cikkét!

15639522392707.jpg

Hogyan vakációzzak otthon?

Külföldön dübörög a STAYCATION, a vacation (vakáció) és a stay (maradni) ige összeolvadásából létrejött fogalom, ami egyet jelent az otthon nyaralással. Ha idén éppen nem úgy jött ki a lépés, hogy anyagilag megengedhess magadnak egy nagyobb kiruccanást, vagy csak egyszerűen nincs energiád a szervezéshez, adunk néhány tippet, hogyan kapcsolódj ki otthon!

15626799127788.jpg

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Regényi Ágnes

Tudásmegosztás –a pénzügyi tanácsadókat tömörítő amerikai világszervezet éves találkozójáról Júniusban az MDRT, azaz a pénzügyi tanácsadók világszervezetének éves találkozóján vettek részt legkiválóbb munkatársaink. A szakmai töltekezés mellett minden évben nagy hangsúlyt kap az előadásokban a lelki egészség és harmonikus élet megteremtése is. A következőkben szeretnénk veletek is olyan hasznos gondolatokat megosztani, amelyekkel pénzügyi és lelkileg is egészségesebbek lehetünk. Fogadjátok szeretettel Regényi Ágnes, pénzügyi tanácsadónk cikkét!

15628423745783.jpg

Hőségben is fitten!

A rendszeres mozgásnak temérdek jótékony hatása van mind testünkre, mind lelkünkre. Hát miért hagynánk fel vele nyáron? Hoztunk néhány tippet, hogyan győzd le a nyári kánikulát, és hogy milyen intő jelekre figyelj oda sportolás közben!

15626735384179.jpg

Ínyencségek országszerte!

Immáron évek óta Magyarországon is dübörög a gasztroturizmus! Egyre többen kifejezetten jellemző ételei és italai miatt keresnek fel egy-egy helyszínt országon belül. Legyen szó jó borokról, kézműves sörökről, vagy éppen ételekről, mi most elhoztuk Magyarország legizgalmasabb gasztronómiai programkínálatát júliusra!

15622332873299.jpg

MetLife Pénzügyi Egészség Program - Csatosné Harmati Erika

Júniusban az MDRT, azaz a pénzügyi tanácsadók világszervezetének éves találkozóján vettek részt legkiválóbb munkatársaink. A szakmai töltekezés mellett minden évben nagy hangsúlyt kap az előadásokban a lelki egészség és harmonikus élet megteremtése is. A következőkben szeretnénk veletek is olyan hasznos gondolatokat megosztani, amelyekkel pénzügyi és lelkileg is egészségesebbek lehetünk.

15609360605387.jpeg

Zsebpénz: Áldás vagy átok?

A gyereknevelés során gyakran felmerülhetnek a már jól ismert “pénzkérdések”: „Adjunk-e zsebpénzt a gyereknek? Ha igen, mennyit és mikortól? Hetente? Havonta?” Sok szülő bizonytalanodhat el az efféle dilemmák során, hiszen a zsebpénz körül megosztóak a vélemények. Ehhez igyekszünk most tanácsokat adni, amelyek segíthetnek állást foglalni ezzel a fontos kérdéssel kapcsolatban. Hiszen bár a nézetek eltérőek, a cél közös: Felelősségteljes, és tudatos felnőttet nevelni gyermekeinkből.

15598334242448.jpg

Táborra fel!

Idén közel 20%-kal többen jelentkeztek nyári táborokba, mint az előző évben. Az ottalvós táborok a gyermekkor akár legmeghatározóbb élményeinek színterei lehetnek. Hatalmas kalandot jelent a gyerekek számára, emellett pedig hatékonyan szocializál, önállóságra és függetlenségre nevel. Amennyiben idén nyáron szoba jön nálatok a táborozás lehetősége, hoztunk 5 tippet, ami mindenképp jól jöhet azelőtt, mielőtt útnak indítanád gyermekedet!