Friss hírek

Pénzügyi tudatosság minden élethelyzetben

Pénzügyi tudatosság minden élethelyzetben

„Az életben egy állandó van, a változás! Egyik napról a másikra m...

Felelősségteljes utazás 2020-ban: Hova és mikortól utazhatunk?

Felelősségteljes utazás 2020-ban: Hova és mikortól utazhatunk?

A koronavírus miatti korlátozásokat a belföldi-, és a külföldi tu...

Hogyan tervezzük meg tudatosan szüleink jövőjét?

Hogyan tervezzük meg tudatosan szüleink jövőjét?

Ha egyszerre kell gondját viselned gyerekeidnek és szüleidnek is,...

Az anyagi biztonság megteremtésének kulcsfontosságú elemei

Az anyagi biztonság megteremtésének kulcsfontosságú elemei

A jelenlegi nehéz helyzetben mindannyian azt érezhetjük, hogy kic...

Mi számít vészhelyzetnek és miért fontos a vésztartalék ezekre az esetekre?

Mi számít vészhelyzetnek és miért fontos a vésztartalék ezekre az esetekre?

Néha nehéz lehet eldönteni, hogy mikor nyúljunk hozzá a vésztarta...

Digitális szünet: testért, lélekért, kapcsolatokért

Digitális szünet: testért, lélekért, kapcsolatokért

A tény, hogy a digitális eszközök életünk elengedhetetlen részeiv...

Korábbi hírek

15897985811172.jpg

Érzelmek és Kihívások

Sok ember számára jelent kihívást a teljes mértékben online munkavégzés és kapcsolattartás szeretteinkkel és munkatársainkkal. Pénzügyi tanácsadóként sokszor érezzük mi is, hogy mekkora értéke van az értő figyelemnek. Sokat tanulunk Szalay Ádám kommunikációs szakembertől, hogy még közelebb állhassunk ügyfeleinkhez a jelen élethelyzetben is. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjút!

15887605857570.jpg

Így beszéljünk gyerekeknek a pénzről

Elkötelezettek vagyunk a jövő generációjának fejlesztése mellett. A Life Changer programunk keretében évek óta kisiskolás gyermekek pénzügyi kultúrájának és pénzgazdálkodási készségeinek fejlesztését segítjük elő. Hisszük, hogy rendkívül fontos a pénzügyekről beszélni a gyerekekkel, megtanítani nekik, hogy a jelenben hogyan kezeljék a kapott zsebpénzt, és a jövőben hogyan menedzseljék saját pénzügyeiket. Éppen ezért szeretnénk néhány tippet megosztani, ezzel segítséget nyújtva a szülőknek a helyes kommunikációhoz, hiszen amilyen tanácsokat adunk szülőként gyermekeinknek a pénzügyi témáról, bizonyára egész életükben ezeket az útmutatásokat tartják majd szem előtt.

15885787041828.jpg

MetLife az évek során

Tudtad, hogy a MetLife idén ünnepelte 152. születésnapját? 1868 óta a MetLife világszerte, generációkon át segítette ügyfeleit tulajdonuk, pénzügyeik, családjuk, és jövőjük biztonságának megteremtése érdekében. De számunkra sosem volt elég csupán biztosítást adni: fedezzétek fel, milyen segítségeket adtunk az évek során ügyfeleinknek!

15881436487676.jpg

Hivatás hittel és szeretettel

Életünkben az egyik legnagyobb kihívást a munka és magánélet közötti egyensúly megtalálása jelenti. Mi abban hiszünk, hogy találd meg azt a hivatást, amit igazi szenvedéllyel és lelkesedéssel tudsz végezni és akkor soha többé nem kell dolgoznod! Ismerd meg a MetLife Hálózatfejlesztési és Oktatási igazgatójának, Saliné Szabó Anitának személyes történetét!

15876319579403.jpg

Otthon, munkahely, iskola mindez egy élettérben

Hogyan éled meg a mindennapokat a karantén idején? Mára teljesen beépültek a mindennapjainkba a #maradjotthon és #vigyázzunkegymásra kifejezések, aminek igyekszünk is eleget tenni. De mi zajlik közben bennünk? Hogyan éljük meg a kialakult helyzetet, és mik jelentik a legnagyobb kihívásokat? Cikkünkben olyan életpéldákat hoztunk, melyekkel mindannyian szembesülünk nap mint nap, de nem mindegy, hogyan éljük meg ezeket a helyzeteket. Sokszor elég nézőpontot váltanunk, és máris könnyebben nézhetünk szembe a kihívásokkal.

15869426997640.jpg

Hasznos időtöltés a karantén ideje alatt is

Miután a kormány múlt héten elrendelte a kijárási korlátozás meghosszabbítását a koronavírus-járvány miatt, sokan kénytelenek voltak azzal szembesülni, hogy továbbra is marad a jelenlegi felállás, miszerint: „Mindenki maradjon otthon!”. Vannak persze akiket ez egyáltalán nem zavar, mivel eddig sem volt jellemző rájuk, hogy eljárnának otthonról. Viszont a gyerekeket nem könnyű több héten keresztül lefoglalni otthon, az egyedül élők számára pedig a monotonitás okozta kedvtelenség jelenthet veszélyt. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet annak érdekében, hogy testileg és lelkileg is a lehető legkevésbé viseljen meg bennünket ez az otthoni lét!

15861759181171.jpg

A biztonság a szakmánk

Az elmúlt hónapok történései minden ember életében hatalmas változást hoztak. Hálával tartozunk ügyfeleinknek, akik a hosszú évek alatt bizalmat szavaztak nekünk! Rengeteg családdal, vállalkozással találkozunk az online eszközök segítségével ezen időszak alatt is, és szeretnénk megosztani veletek azokat a legfontosabb tapasztalatokat, melyek másoknak is hasznosak lehetnek: Az első és legfontosabb dolog, a személyes biztonságunk és egészségünk megőrzése, ami mindannyiunk számára azt jelenti, hogy minimálisra csökkentve a személyes találkozásokat, otthon igyekszünk kialakítani a megváltozott élethelyzethez igazított mindennapjainkat.

15857253522574.jpg

Távoktatás: Hogyan és miként birkózzunk meg vele szülőként?

Már javában tart az iskolákban a digitális távoktatás. Az órák megtartása, a kapcsolattartás, az órai jegyzetek megosztása, a gyakorlás és a számonkérés zöme mind-mind az internet által kínált digitális eszközökön keresztül történik. De hogyan használjuk ki maximálisan ezeket, és hogyan kezeljük ezt a változást minél hatékonyabban a mindennapokban? Mit tehetünk szülőként azért, hogy megfelelő tanulási körülményeket teremtsünk gyermekünk számára? Ezekkel a kérdésekkel kapcsolatos ötleteinket, javaslatainkat olvashatjátok most!

15849619414597.jpg

Szabadulj meg a felesleges papíroktól!

Az életben egy örök van, a változás! Ezt a napjainkban kialakult helyzet is jól megerősítette, ami által sokunk mindennapi élete jelentősen megváltozott rövidebb vagy hosszabb időre. Az otthoni “távmunka” lehetőségével és a napi utazással megspórolt időnk által, lehetőségünk nyílik kicsit jobban átnézni a környezetünket és a felhalmozott, használaton kívüli dolgokat. El sem tudjuk képzelni elsőre, mennyi felesleges papírt őrizgetünk éveken át, melyek nem csak a környezetünkre vannak negatív hatással, hanem rengeteg helyet is elfoglalnak.

15839148692820.jpg

MetLife Egészségbiztosítási Program - Egy gyors kárrendezés életet menthet

A MetLife egyik legfontosabb feladata, hogy hosszú távon gondoskodjon mindazon egyének, családok és vállalatok pénzügyi biztonságáról, akik bizalmat szavaztak neki. A hosszú távú kapcsolat pedig olyan kölcsönös együttműködésen alapul, amiben az ügyfelek minden élethelyzetben számíthatnak a biztosító társaságra, legyen az egy megváltozott élethelyzet vagy egy bekövetkezett káresemény. Hiszen az emberek nem mást bíznak ránk, mint az életüket, egy megfelelően kialakított biztosítási program pedig életet menthet!