MetLife Pénzügyi Egészség Program - Zámbó Norbert

2019. szeptember 10.
Tags: biztonság mdrt metlife tudásmegosztás pénzügyi egészség

MetLife Pénzügyi Egészség Program

Tudásmegosztás –a pénzügyi tanácsadókat tömörítő amerikai világszervezet éves találkozójáról

Júniusban az MDRT, azaz a pénzügyi tanácsadók világszervezetének éves találkozóján vettek részt legkiválóbb munkatársaink. A szakmai töltekezés mellett minden évben nagy hangsúlyt kap az előadásokban a lelki egészség és harmonikus élet megteremtése is. A következőkben szeretnénk veletek is olyan hasznos gondolatokat megosztani, amelyekkel pénzügyi és lelkileg is egészségesebbek lehetünk.

Fogadjátok szeretettel Zámbó Norbert cikkét!

 

Immár 15 éve dolgozom a vállalatnál, és a mai napig nagyon szeretem a munkámat! Évről évre keresem azokat a lehetőségeket, amiktől megújulhatok, fejlődhetek, és töltődhetek.

Ezért is vagyok itt, mert a Metlife-nál megtaláltam mindezt.

Mentorként a fő feladatom a csapatom motiválása, vezetése, fejlesztése és olyan új csapattagok toborzása, akik azonosulni tudnak a víziónkkal.

És meg is érkeztünk a cikkem fő témájához, ugyanis az MDRT első napján a „vízió” is az egyik kiemelt témák között szerepelt.

Milyen gondolatokat hoztam el az előadásról?

  • A víziód legyen egyszerű és merész!
  • Mindenki tudjon vele azonosulni.
  • Kapcsold össze az embereidet a vízióddal.
  • Minden percben úgy kell cselekedni, hogy a víziódért élj!

Ha sikeres vezető akarsz lenni, (és nálunk minden lehetőség adott ehhez) akkor a legjobb csapatot kell megtalálnod! Olyan embereket keress, akik legalább olyan jók, mint te, mert ha nem így van, akkor nem fognak tudni követni a víziódban sem.

Zámbó Norbert, mentor

Friss hírek   Korábbi hírek