MetLife Pénzügyi Egészség Program - Regényi Gábor

2019. augusztus 28.
Tags: biztonság mdrt pénzügyi egészség metlife tudásmegosztás

Tudásmegosztás –a pénzügyi tanácsadókat tömörítő amerikai világszervezet éves találkozójáról

Júniusban az MDRT, azaz a pénzügyi tanácsadók világszervezetének éves találkozóján vettek részt legkiválóbb munkatársaink. A szakmai töltekezés mellett minden évben nagy hangsúlyt kap az előadásokban a lelki egészség és harmonikus élet megteremtése is. A következőkben szeretnénk veletek is olyan hasznos gondolatokat megosztani, amelyekkel pénzügyi és lelkileg is egészségesebbek lehetünk.

Fogadjátok szeretettel Regényi Gábor, pénzügyi tanácsadónk cikkét!

„What Do You Want To Do Before You Die?” – Mit akarsz tenni, mielőtt meghalsz?

Tette fel nekünk a mellbevágó kérdést Ben Nemtin író, tévés személyiség.

Első hallásra kicsit fel is húztam magam, hogy-hogy mit, hát ÉLNI! A válasz egyszerű, miért kell erről előadást tartani, sőt miért kell ezt nekem meghallgatni. A végére kiderült, hogy miért!

Előadása számomra nagyon tanulságos volt! Hihetetlen természetességgel, egyszerűséggel és logikusan foglalta 5 pontba, hogy miként találd meg és valósítsd meg mindazt, amit tenni akarsz, mielőtt meghalsz. Íme, az én szabad fordításomban azok a gondolatok, ahogy és amit én lefordítottam magamnak az elhangzottakból:

1. Írd le az álmaidat!

Fogalmazd meg magadnak, hogy mi a fontos számodra. Számodra, nem a szüleid számára, nem a tanáraid, barátaid, és nem a társadalom számára. Hallgass a szívedre, írd össze!

2. Oszd meg a listádat másokkal, beszélj róla!

Ezáltal nőnek az elköteleződéseid az álmaid, vágyaid iránt. Plusz így tudsz találni olyan embereket, barátokat, akik segítenek a megvalósításban.

3. Légy kitartó!

Tartsd életben a lendületedet, a lelkesedésesedet. Fókuszálj a listára, ne hagyd, hogy a körülmények, nehézségek eltántorítsanak.

4. Légy vakmerő!

A szakadékot, ami elválaszt a vágyott cél elérésétől, nem lehet két kis lépésben átlépni, egy jó nagyot kell ugrani!

5. Segíts másoknak!

Az út során, miközben lépésről lépésre haladsz a megvalósításban Te magad is segíts; keresd a lehetőségeket, hogy hozzájárulj mások álmainak megvalósításához. Ez folyamatos ösztönzést, energiákat, lehetőségeket nyújt számodra is.

A konferenciáról hazaérkezve én is elindultam egy új úton, ami az álmaim, vágyaim megvalósításához vezet. Büszke vagyok arra, és óriási inspirációval tölt el, hogy pénzügyi, biztosítási tanácsadóként több ezer ügyfélnek tudok hasznos információkkal szolgálni a jövő tervezéséhez, a családok védelmének a megteremtéséhez, a váratlan helyzetek megoldásához!

A végére pedig egy fontos útravaló (magamnak is), kezdd el és folyamatosan dolgozz az álmaid megvalósításán, alakíts ki hasznos és jó szokásokat, és sose feledd, előrébb jutni a saját életedben Te magad tudsz, a gondolataid, tetteid, cselekvéseid által.

Regényi Gábor, pénzügyi tanácsadó

Friss hírek   Korábbi hírek