MetLife Egészségbiztosítási Program - Egy gyors kárrendezés életet menthet

2020. március 11.
Tags: biztonság, kárrendezés, metlife, öngondoskodás

A MetLife egyik legfontosabb feladata, hogy hosszú távon gondoskodjon mindazon egyének, családok és vállalatok pénzügyi biztonságáról, akik bizalmat szavaztak neki. A hosszú távú kapcsolat pedig olyan kölcsönös együttműködésen alapul, amiben az ügyfelek minden élethelyzetben számíthatnak a biztosító társaságra, legyen az egy megváltozott élethelyzet vagy egy bekövetkezett káresemény. Hiszen az emberek nem mást bíznak ránk, mint az életüket, egy megfelelően kialakított biztosítási program pedig életet menthet!

Mire gondolunk? Sajnos mindenki környezetében előfordult már, hogy hozzá közel álló személy könnyebben vagy súlyosabban megbetegedett. Ilyenkor az első sokkhatás után jönnek a rutin kérdések: Miért pont velem? Ki tud segíteni? Hova forduljak? Kiben bízzak meg? Ki tudom fizetni? Mi lesz a munkámmal? És az egyik talán legfontosabb kérdés, amely akár életet is menthet, ha rendelkeztünk a megfelelő biztosítással: Hogyan kell kárbejelentést tennem?

A következő cikkünkben szeretnénk felhívni a figyelmet az időben tett öngondoskodási lépések fontossága mellett arra is, hogy ha a káresemény bekövetkezett, hogyan kell azt intézni, hogy a biztosítási összeg minél hamarabb kifizetésre kerülhessen!

Vegyünk egy életpéldát: Lilla 40 éves tanárnő, két gyermek édesanyja. Egy nap kedvezőtlen hírt kapott orvosától, aki az éves rákszűrés eredményéről tájékoztatta. A fentiekben megosztott kérdések, gondolatok végig futtatása után, a telefonjához nyúl és aggódva hívja pénzügyi tanácsadóját, hogy baj van és a 3 évvel ezelőtt megkötött kritikus betegségekre szóló biztosítása felől érdeklődik. Alaposan végigbeszélik a folyamatot, mit kell tennie Lillának ahhoz, hogy a betegség diagnosztizálása után a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre álljon az az összeg, ami a gyógyulásához hatalmas segítségül szolgál. A MetLife-nál arra törekszünk, hogy ügyfelünk mihamarabb a gyógyulásra fókuszálhasson, gyors kárrendezési folyamatunkat az alábbi ábra szemlélteti[1]:

 

Bízunk benne, hogy rövid áttekintésünk hasznos segítségül szolgált mindenki számára! Elkötelezetten hiszünk hivatásunkban, hiszen az egyik legcsodálatosabb munkánk van a világon: az életet biztosítjuk!

Együtt, egymásért!

MetLife

 


[1] Jelen ismertető kizárólag tájékoztatás céljából készült, nem teljeskörű. További információért vagy kérdés esetén forduljon bizalommal személyes tanácsadójához.

 

Friss hírek   Korábbi hírek