MetLife az évek során

2020. május 4.
Tags: ügyfélközpontúság biztonság metlife támogatás

Tudtad, hogy a MetLife idén ünnepelte 152. születésnapját? 1868 óta a MetLife világszerte, generációkon át segítette ügyfeleit tulajdonuk, pénzügyeik, családjuk, és jövőjük biztonságának megteremtése érdekében. De számunkra sosem volt elég csupán biztosítást adni: fedezzétek fel, milyen segítségeket adtunk az évek során ügyfeleinknek!

 

1868.

152 évvel ezelőtt alapították a Metropolitan Life társaságot.

 

1906.

A San Francisco-i földrengés után a Metropolitan Life volt az első olyan amerikai biztosító társaság, aki munkavállalóit a városba küldte, hogy a kárrendezést a helyszínen intézzék.

 

1912

A Metropolitan Life elvégezte első haláleseti kárrendezését a Titanic egyik utasának. Ez mindössze 12 órával azután történt, hogy a Carpathia mentőhajó kikötött New York partjainál.

 

1930.

A Nagy Gazdasági Világválság után a Metropolitan Life több ezer farmernek segített, melynek köszönhetően nagyjából 7000 farmgazdálkodás nyithatott újra.

 

1986.

Megalakult az Alzheimer kórral kapcsolatban végzett orvosi kutatások díja, mely elismerést az e területen tudományos áttörést hozó kutatások tudósai kapják.

 

1993.

Miután 1990-ben a vállalat nevét MetLife-ra változtatták, a logó az egyik legismertebb amerikai felhőkarcoló – a PanAm épület – tetejére került.

 

2001.

A MetLife Alapítvány adományokkal segítette a szeptember 11-ei támadásokból való felépülést. 

 

2005.

A MetLife először felkerült a DiversityInc ’Az 50 legsokszínűbb vállalat” listájára. A MetLife ezt követően évről évre felkerül erre a listára.

 

2020.

A MetLife aláírja az ENSZ Nők szerepének erősítésére vonatkozó alapelveit, és megalapítja a MetLife Nemi Egyenlőség csapatát az ENSZ támogatásával.

 

A teljes infografika megtekinthető az alábbi gombra kattintva: 

Infografika letöltése

 

 

Forrás: https://www.metlife.co.uk

Friss hírek   Korábbi hírek