A biztonság a szakmánk

2020. április 6.
Tags: biztonság metlife termékek megtakarítás védelem

Az elmúlt hónapok történései minden ember életében hatalmas változást hoztak. Hálával tartozunk ügyfeleinknek, akik a hosszú évek alatt bizalmat szavaztak nekünk! Rengeteg családdal, vállalkozással találkozunk az online eszközök segítségével ezen időszak alatt is, és szeretnénk megosztani veletek azokat a legfontosabb tapasztalatokat, melyek másoknak is hasznosak lehetnek:

Az első és legfontosabb dolog, a személyes biztonságunk és egészségünk megőrzése, ami mindannyiunk számára azt jelenti, hogy minimálisra csökkentve a személyes találkozásokat, otthon igyekszünk kialakítani a megváltozott élethelyzethez igazított mindennapjainkat.

Milyen kihívásokkal szembesültünk az elmúlt hetekben, és milyen megoldások lehetnek?

A koronavírus alapjaiban változtatta meg életünket, a home office és a gyermekek otthoni tanulása minden család számára szoros összehangoltságot igényel. Sajnos sokan vannak, akiknek már most veszélybe került a munkahelyük, vagy saját vállalkozásuk működésének fenntartása. A családi költségvetés részletes átvizsgálása egy pénzügyi szakemberrel, segíthet a havi kiadások csökkentésében.

A rohanó életünkben sokszor már mi magunk sem látjuk át, vagy szánunk időt arra, hogy összegezzük, milyen fix kiadásaink vannak, és azok valóban szükségesek-e, és a legnagyobb mértékben támogatják-e a céljainkat. Egy rosszul kiválasztott bankszámlacsomag, vagy mobiltelefon esetleg internetelőfizetés akár több tízezer forintos plusz kiadást is okozhat egy család számára. Biztosítási megoldásaink átvilágítása pedig ebben az időszakban talán az egyik legfontosabb dolog.

Az egészségbiztosítás, balesetbiztosítás és kockázati életbiztosítás segít a saját és családunk védelmében. A Critical Care termékünk készpénzes védelmet nyújt az ügyfél választásától függően 1; 7 vagy 32 kritikus betegség diagnosztizálása esetén. Amely kiemelten fontos egy olyan időszakban, amikor azzal a kockázattal is számolnunk kell, hogy anyagi forrásaink elapadhatnak rövidebb vagy akár hosszabb időre is. Egészségünk nem múlthat azon, hogy meg tudjuk-e fizetni a magán egészségügyi ellátást, vagy sem.

Ugyanilyen fontos a szeretteinkről való gondoskodás is, hiszen, ha fő keresőként velünk bármi történik, az anyagi teher egy pillanat alatt veszélybe sodorhatja a családot. Erre az esetre is fel kell készülnünk! A Nelson díjkedvezményes kockázati életbiztosítás célja, hogy a fő kereső halála esetén a krízisidőszak átvészeléséhez megfelelő összeget nyújtson családjának, vállalkozásának.

Az új élethelyzet által megnövekedtek az otthoni balesetek is. Érdemes tehát erre is felkészülni és még a baj előtt cselekedni egy megfelelő baleset és betegségbiztosítással. A MetCare egy komplex védelmet nyújtó biztosítási program, amely halál vagy egy baleset illetve betegség következtében fellépő jövedelemkiesést pótolhatja.

Fontos elemét képezi az anyagi biztonságnak a hosszú távú megtakarítások megléte is. Számos családnak jelent az átmeneti időszakra segítséget most az időben elindított öngondoskodás, és az 5-10 év alatt havi rendszerességgel befizetett összegek, mi pedig azon dolgozunk nap mint nap, hogy ezeket a kockázatokat részletesen átbeszéljük a családokkal és egy átlátható terv keretében mindezt egy szerethető rendszerré alakítsuk! Ennek érdekében kialakítottuk azokat a belső működési folyamatainkat, melyek lehetővé teszik, hogy személyes találkozás nélkül, továbbra is teljeskörűen szolgálhassuk ki ügyfeleinket, és telefonos vagy online konzultációk által minél több családhoz eljuthassunk. Hiszen a biztonság a mi szakmánk!

Vigyázzunk egymásra, gondoskodjunk szeretteink biztonságáról!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Együtt, egymásért

MetLife

Friss hírek   Korábbi hírek